Harmonika underholdning til fest

Bestil professionel harmonikamusik til fest og fællessang

Underholdning til fest

Harmonikamusik giver en særlig underholdning til fest, reception og firmafester.

Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon: 22 46 41 09

Eller skrive en mail på: kontakt@harmonikamusik.com

Du kan også benytte formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Jeg svarer inden for 24 timer på mail, men du er også velkommen til at ringe. Læg en besked hvis jeg ikke lige tager telefonen, så ringer jeg hurtigt tilbage.

Du må gerne skrive dato for arrangementet, antal af timer, musikønsker, antal gæster eller særlige ønsker til musik og hvor i landet det skal foregå. Så vender jeg tilbage om jeg er ledig og med en pris på underholdning til fest eller arrangement.

Du kan se hvad andre syntes om når jeg underholder med harmonikaen. Jeg samler anmeldelser via Trustpilot. Klik her og se hvad andre siger om musikken. Anmeldelser